1 de juny del 2018

Al monestir de la Valldigna, "La revolta d'Adam", de Lourdes Boïgues


El monestir de Santa Maria de la Valldigna és un tresor recuperat del nostre patrimoni. Per això, li va com anell al dit la presentació d'una novel·la que parla de recuperació: encara que de recuperació de maneres de viure ancestrals, de la natura... en un planeta i temps llunyà.

L'acte serà el dissabte 9 de juny a les 19h. i, a més de la mateixa Lourdes Boïgues, hi intervindrà Víctor Mansanet i l'editora Núria Sendra. A més, Núria i Pau Aracil recitaran poemes.

El llibre que hi anem a presentar és "La revolta d'Adam", amb el qual Lourdes Boïgues va guanyar el 37é Premi Enric Valor. 

Seú és una  pacífica colònia terrícola situada a anys llum de distància. Va ser fundada per a abastir la Terra, assolada per les guerres i la contaminació. A la llarga dels anys, els colons s’han habituat a la nova llar, sense oblidar els seus orígens. Es dediquen a conrear una planta que proporciona combustible i aliment als terrrícoles a canvi de la seua ajuda. Però les generacions més joves tenen noves ambicions. Adam creu que ha arribat l’hora de decidir el seu futur, al marge de la Terra, però necessitarà el consell dels natius. Mentre Adam busca els natius amb l’ajuda de la seua amiga Magda,  els pares d’Adam descobriran que la Terra amaga un pla pervers per a Seú.

Booktrailer del llibre:


Lourdes Boïgues i Chorro (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en Dret per la Universitat de València i actualment treballa de Tècnica de la Generalitat, feina que compagina amb l’escriptura. Té molts llibres escrits, aquests a Edicions del Bullent:

Estel i els àngels (+8 anys)
Estel estel·lar (+8 anys)
La taverna del bandoler (+8 anys)
El secret de Caterina Cremec (+12 anys)
L'estranya que habita els meus somnis (+12 anys)
La venjança de Caterina (+12 anys)
La revolta d'Adam (+12 anys)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada