29 de maig de 2018

Bases del 38é Premi Enric ValorEl premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 38a edició.

S'acaba d'obrir el termini, que acabarà el 16 d'octubre de 2018.

Com a novetat, el lliurament passa a ser divendres 11 de gener del 2019, en lloc de la tradicional del dissabte després de Santa Llúcia.

Es poden presentar els originals adreçats a persones lectores joves mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 70 i 150 fulls.


La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Lourdes Boïgues, Carles Fenollosa, Vicent Gil Pilar Puchades i Núria Sendra.

Lourdes Boïgues forma part del jurat com a guanyadora de l'any anterior amb la novel·la "La revolta d'Adam", una novel·la que ja és a les llibreries.
"La revolta d'Adam" la trama es desenvolupa principalment a Seú. És una  pacífica colònia terrícola situada a anys llum de distància. Va ser fundada per a abastir la Terra, assolada per les guerres i la contaminació. A la llarga dels anys, els colons s’han habituat a la nova llar, sense oblidar els seus orígens. Es dediquen a conrear una planta que proporciona combustible i aliment als terrrícoles a canvi de la seua ajuda. Però les generacions més joves tenen noves ambicions. Adam creu que ha arribat l’hora de decidir el seu futur, al marge de la Terra, però necessitarà el consell dels natius. Mentre Adam busca els natius amb l’ajuda de la seua amiga Magda,  els pares d’Adam descobriran que la Terra amaga un pla pervers per a Seú. 
Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

Pell de seda, de Vicent Sanhermelando
Paraules de Júlia, de Joan Bustos
Moisés, estigues quiet, de Lliris Picó
Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa
Vida, obra i secrets d'Helena Mascort, de Dolors Garcia i Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada