21 de setembre del 2019

Festa de la cultura popular. 20é aniversari del Premi Bernat Capó


El darrer divendres de setembre fa uns quants any que se celebra el lliurament del Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

Així, en lloc d'això el proper divendres 27 de setembre de 2019 s'ha convocat al mateix lloc la celebració d'una festa de la cultura popular per celebrar els 20 anys d'aquest premi.

La celebració consta de dues parts, les dues al centre social de Dénia (c/Calderon, 4).

A les 20,30 hores hi haurà un acte de reconeixement amb l'assistència de la majoria dels guanyadors i guanyadores de les passades edicions del premi que rebran un guardó de mans del diputat de cultura Xavier Rius, l'alcalde de Dénia Vicent Grimalt o el president de la Macma José Ramiro, entre altres. No es lliurarà cap premi nou ja que aquest any no s'ha convocat.

Com és tradició al lliurament del premi hi haurà música en directe, la Borriana Big Band en formació de quintet. També hi intervindrà l'humorista i actor César Monzonís i conduirà l'acte Maria Josep Poquet.



I abans, a les 18,30 hi haurà la taula rodona «Present i futur de la recerca i difusió de la cultura popular al país valencià» en la qual participaran:

Josep Vicent Frechina, director de la Revista de Cultura Popular Caramella.
Rafa Martínez, director del Centro de Cultura Tradicional Museo Escolar de Pusol.
Maria José Hernandorena, Presidenta de l'Associació Valenciana d’Antropologia (AVA)
Francesc Tamarit, director del Museu Valencià d’Etnologia

Modera: Núria Sendra, Editora d'Edicions del Bullent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada