6 de maig del 2020

El pollastre de festes: Dibuixa, acoloreix, aprén


 

Després de dibuixos de Dani Cruz per a acolorir la rondalla "Esclafamuntanyes" i de 3 en 1: Com es fa, dibuixa i acoloreix "La rabosa i el corb", li toca a la rondalla "El pollastre de festes"

Dani Cruz ens mostra com fer un dibuix com el que va fer a la rondalla "El pollastre de festes" de tres formes:

1r) Ha fet un esquema per passos per a que puguem fer el dibuix del pollastre que no sabem fins al final de la rondalla per què és protagonista:


2n) També ha fet el dibuix a línia per a acolorir a casa:



3r) Podem veure un vídeo amb el procés que ell ha seguit
https://youtu.be/rlPxj-n2fmY


Coneixes aquesta rondalla? T'expliquem un poc de la història:
A Bèlgida vivia la tia Rosa, una dona molt deseixida, casada amb Joanet de Repic. Tenien tres filles, que es casaren amb tres fadrins de la rodalia: un de Benigànim, un altre d’Albaida i un tercer de Carrícola. Un any arribaren les festes de Benigànim, i la filla, Maria la sabatera, va convidar-hi els seus pares. Arribat el dia, Rosa i Joan baixaren al corral, agafaren el pollastre i se n’anaren. Ella tenia molta gana de menjar confitures i pastes, que sabia que la filla tenia costum de fer...
Ho podeu descarregar des d'ací o, en pdf, a la pàgina del llibre que té la rondalla adaptada: https://bullent.net/libro/3248-pollastre-de-festes

Podeu visitar el web de Dani Cruz, per saber més de l'autor que ens ha fet aquest regal: https://www.danicruz.com/. Buscar-lo i seguir-lo a les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada