17 d’abril del 2021

La 5a Plaça del llibre d'Alacant 2021 comença el dia del llibre


 Els llibres prenen la Plaça del Port de la ciutat d'Alacant el cap de setmana del 23 al 25 d'abril: un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors/es, il·lustradors/es i biblioteques.


Podreu trobar els llibres d'Edicions del Bullent al llarg dels tres dies i, a més, vos convidem a dues activitats: una presentació i un conta-contes per als més menuts.

El divendres 23 d'abril a les 17,45h, presentarem  Amaga't dels drons, d'Ester Vizcarra, el llibre guanyador de la 40a edició del Premi Enric Valor.  Amb l'autora, Ester Vizcarra, acompanyada de l'editora Núria Sendra.

« [...] una novel·la d’aventures greenpunk, que reivindica la biodiversitat i els drets dels animals.» Mixa QL (https://paraulademixa.jimdo.com/2021/04/11/amaga-t-dels-drons/)


diumenge, 25 d'abril a les 11:40h, Jordi Raül Verdú ens presentarà els nous títols que ha adaptat de les Rondalles d'Enric Valor i en farà un conta-contes.
Les noves rondalles són:A la Plaça del llibre d'Alacant hi haurà moltes altres activitats, que es poden consultar en aquest web:
http://placadelllibre.com/alacant/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada