10 de juny del 2021

Ester Vizcarra, autora d'"Amaga't els drons!" entrevistada per Zequi Castellano

 
(A la fotografia, Ester Vizcarra amb l'artista Rafae Armengol amb l'obra que rebé com a guardó del Premi Enric Valor) 

Zequi Castellano entrevista a Ester Vizcarra al programa Tercera persona del singular, que s'emet a la Xarxa d'emissores municipals.

L'entrevista es va fer el dia del lliurament del Premi Enric Valor de narrativa juvenil, que havia guanyat uns mesos abans Ester Vizcarra amb el llibre Amaga't dels drons.

Amaga't dels drons és una novel·la distòpica: un futur món asèptic ens convida a reflexionar sobre el tracte a les mascotes.

« [...] una novel·la d’aventures greenpunk, que reivindica la biodiversitat i els drets dels animals.» Mixa QL (https://paraulademixa.jimdo.com/2021/04/11/amaga-t-dels-drons/)

Podeu escoltar l'entrevista sencera a: https://go.ivoox.com/rf/70548058

Per llegir les primeres pàgines, hi ha un enllaç a la pàgina del llibre: https://bullent.net/libro/3278-amaga-drons

A més, Ester Vizcarra és al programa "Autors a les aules" que ajuda  a les trobades entre escriptora i lectors als centres educatius que ho demanen. (+info: http://bullent.blogspot.com/2021/03/autors-les-aules-2021-vols-una-trobada.html)

ESTER Vizcarra i Fortuny (Mollet del Vallès, 1956), viu a Alcoi des de l’any 1977. És llicenciada en Ciències de la Informació, Màster Universitari en Societat de la Informació i el Coneixement, Màster de Formació del Professorat de Secundària, entre altres estudis. Ha treballat per a diversos mitjans, com el Mundo Diario o el periòdic Ciudad de Alcoy, on va arribar a ser redactora en cap. També coordinà el suplement cultural La Casa del Pavo i va dirigir la revista Ciudad Semanal. Va compatibilitzar-ho amb les tasques de corresponsal per a Canal 9, per al diari El País i la col·laboració en revistes com la Hoja del Lunes de l’Associació de la Premsa d’Alacant. També va dirigir i conduir el programa de ràdio El Galliner durant la curta vida de l’emissora de Radio Z a Alcoi.

L’any 1992 va rebre el Premi CAPPEPV de Periodisme d’Escola Valenciana.

En narrativa ha publicat Enterreu-me en batí i sabatilles. Biografia novel·lada del poeta Joan Valls (Lletra Impresa, 2017) i ha participat en llibres d’investigació i de temes alcoians amb altres autors. També ha elaborat quaderns didàctics sobre Ovidi Montllor i el poeta Joan Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada