30 de juny del 2021

'10 gossets': els autors parlen d'aquest conte il·lustrat tan especial!

 


Jesús Huguet i El Gran Jordiet han fet un vídeo on ens parlen de les motivacions que els han dut e fer el llibre "10 gossets".

Per una banda, El Gran Jordiet explica que aquest llibre és una cançó que li cantava la seua iaia i confessa que la seua part preferida era el final, que és un poquet escatològic i agafa ritme, de manera molt divertida.

Aprofiten el vídeo per parlar dels animals de companyia, dos gats en el cas de Jesús Huguet i el Gran Jordiet perquè col·labora en una ONG que té cura de gossos sense llar, i no pot deixar de recordar un gos, que va ser el seu amic durant 13 anys... Ací es pot veure: https://youtu.be/XFYXS0WS_FE

"10 gossets" és un llibre en lletra majúscula. Un animal de companyia és un amic que depén de tu. Si l’adoptes (sempre millor que comprar-lo), l’has de cuidar molt i no abandonar-lo mai. Aquest llibre és una cançó d’algú que tenia deu gossets. Els llibres també són amics, però no tenen sentiments i es poden deixar temporades llargues sense fer-los cas... Només que no voldràs deixar de llegir "10 gossets". Si tens un gos, pots llegir-li’l. Si no el tens, no has de patir, perquè aquí dins en van molts!

Per saber-ne més: https://bullent.net/libro/3287-10gossets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada