24 de juliol del 2023

Llibres Bullents a la platja! Fira del llibre de Moncofa del 28 al 30 de juliol

Tots els anys vora mar es celebra la Fira del Llibre de Moncofa; enguany compleix 10 anys demostrant que l'estiu també és temps de llibres. Nosaltres tornem amb una parada per oferir-vos les lectures en valencià més refrescants.

Hi serem del 28 al 30 de juliol de 18h a 00h


El divendres 28 de juliol a partir de les 19h, Joanvi Cubedo signarà El drac de l'Albufera, una rondalla de la ciutat de València ben divertida, amb il·lustracions de Dani Cruz i un final inesperat.

Joanvi Cubedo, sota el pseudònim de «El tio Vicent», és també actor i narrador. Si voleu escoltar un conte menut, li ho demaneu després de la signatura, i vos el contarà. On? A l'estand de la llibreria Bufanúvols.



I el diumenge dia 30, a partir de les 18h en la parada d'Edicions del Bullent, ens acompanyarà Carme Cardona per a signar La nova mestra.

A La nova mestra, Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un thriller psicològic amb final negre com un pou. La nova mestra ha estat guanyadora del Premi Soler i Estruch en el marc dels LXVI Premis Castellum Ripae.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada