2 d’agost del 2023

'La Pau' de l'estiu

Aprofitem l'estiu per llegir. Es poden llegir històries i també  imatges i podem aprofitar per reflexionar al voltant del que hem llegit. Solem pensar en els llibres com en una font de coneixements, de respostes i en les hores de convivència és tant o més important trobar-hi preguntes, bones preguntes de les que broten bones converses sense objectiu.

"La pau", d'Irene Verdú i Daniel Garcia és l'àlbum il·lustrat que va guanyar el Premi La Paraula Imaginada de la Font d'en Carròs. Hi trobem moltes preguntes i imatges que apunten en una direcció deixant-nos llibertat per interpretar. És un llibre que ajuda a construir convivència.

Què és la pau? Un estat de tranquil·litat que molt a sovint es defineix pel seu contrari: l’absència de guerra. Tanmateix, hi ha moltes coses més a qüestionar-nos sobre la pau. Això és aquest llibre: una poètica invitació a imaginar la pau.

Un dels seus autors, Daniel Garcia Moragues, ha fet aquest vídeo per portar-nos un fragment del llibre: https://youtu.be/8bnIoBtTuEw



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada