28 d’agost del 2023

Piratosaures reeditat!

 


Josep Chapa va imaginar junts en aquest àlbum il·lustrat als reis indiscutibles de la infància: Pirates i dinousaures. José Fonollosa els va donar vida amb molta activitat i fantàstiques explosions de color...  i com a resultat Piratosaures ha arribat a la 2a edició!

Un grup de paleontòlegs s'ha instal·lat a la pedrera. Aitana vol jugar a pirates i Martí proposa fer de pirates que busquen dinosaures. Ser... Piratosaures! 

EN MAJÚSCULES!

Josep Chapa Mingo compagina la docència amb l'escriptura, a través de la qual ens proposa meravellar-nos pel món que ens envolta. 
Ha escrit fonamentalment literatura infantil i juvenil, des de contes per a primers lectors així com novel·la juvenil, en Bullent: Una acampada embolicada, On són els arbres? / ¿Y los árboles?, Multiaventura als Pirineus, Crònica d'estiu. Ara va de neu i Piratosaures.

José Fonollosa és un historietista valencià amb més de cinquanta treballs publicats. Des de fa més d'una dècada col·labora en la revista infantil valenciana Camacuc amb les sèries “Vampi”, “Hotel Monster” i "Trastades a l´Olimp”. I, també comics animalers com 'Miau', 'Gossos vs. Gats' o 'Refugio'. En Bullent ha publicat els llibres:  'Piratosaures', 'De mercats' i 'Bragat, el gat influencer del Puig Llorença'

'Piratosaures' té dues cançons composades pel mateix Josep Chapa. Podeu trobar l'enllaç a la tornada d'una d'elles a https://www.bullent.net/libro/3290-piratosaures


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada