15 de desembre del 2023

Cap de setmana al BABA KAMO

 quest cap de setmana el Centre del Carme de Cultura Contemporània acull una nova edició de BABA KAMO, festival i fira del llibre il·lustrat. 

Una iniciativa de caràcter anual organitzada per l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) per a promoure el llibre il·lustrat en tots els seus vessants.

Baba Kamo presenta un format obert i transversal, amb l’organització, d’una banda, d’una fira comercial de llibre il·lustrat i, d’altra, d’un festival amb tot un programa d’activitats paral·leles, com ara trobades professionals, una exposició internacional, tallers infantils i per a adults, jornades de formació al professorat…


Enguany Bullent participa en la Fira de Llibre Il·lustrat en l'stand col·lectiu, i també podeu trobar els nostres llibres en la parada de Gavina Llibres. 

I el dissabte 16 de desembre, de 13 a 14h en Gavina Llibres, Irene Verdú estarà signant exemplars de La Pau, àlbum guanyador del I Premi La Paraula Imaginada, il·lustrat per Daniel García Moragues. 


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada