5 de desembre del 2023

'Llegenda dels registres' literatura juvenil al Podcast 'Entre llibres' d'Almudena Montaño

 


La periodista Almudena Montaño ha entrevistat Fàtima Ponsdomènech al pòdcast "Entre llibres". És "Llegenda dels registres" una novel·la fantàstica o una distopia?

Fàtima Ponsdomènech destaca que és una novel·la d'amor a la natura, fruit de l'enyoraça de la seua infantesa a Tordera, prop del bosc i del camp.

"Llegenda dels registres" va guanyar el Premi Enric Valor de Literatura Juvenil. 

Sinopsi de "Llegenda dels registres":
La mort sobtada de la líder del clan Dondre deixa Jeluma desolada. Era la seva àvia i mestra. Però amb la tristesa arriben revelacions sorprenents: la seva mare no és morta, i Jeluma ha de trobar-la per ocupar el càrrec que ha quedat buit. 

Tindrà la mare el saber que l'àvia li va amagar? Podrà guarir la seva malaltia? Què són els estranys objectes que han anomenat ‘registres’ i quina relació tenen amb els secrets del clan? 

Acompanyada del seu inseparable esquirol mutat, inicia un viatge que l’endinsa en un món prohibit i desconegut que capgira tot el que creu i que li han ensenyat. Descobreix aquesta apassionant aventura on el coratge, la cerca del saber i l'amor per la natura portaran Jeluma a superar els límits i forjar el seu propi destí.


Escolta l'entrevista a:
https://open.spotify.com/episode/1yM7BXgnkp2Cc0AOK3TH4I?si=gc2G2ONWTW6V45mBv8bS9g

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada