3 de febrer del 2015

Fantasmes al palau, d'Ivan Carbonell. Oferta de pre-publicació


El món màgic popular va ser el tema guanyador, per segona vegada consecutiva, del Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular. Àlvar Monferrer, autor del l'anterior edició, ja apuntava en l'entrevista que li feren el divendres a propòsit de Bruixes, dimonis i misteris que és un tema vastíssim.

Fantasmes al palau, d'Ivan Carbonell Iglesias, fou el següent títol guanyador i li dóna tota una altra visió, amb un important incís en les tradicions esotèriques que es mantenen a l'actualitat.

Amb la qualitat literària que el caracteritza, l'autor de Fantasmes al palau ens ofereix un compendi de successos que voregen el món paranormal, la fantasia i l'univers esotèric dels valencians.

El llibre serà a les llibreries al mes de març, però volem fer una oferta de pre-publicació per als amics que esteu al cas de les novetats que bullen per aquesta casa.

El preu de venda al públic serà de 17 euros però els propers dies hi haurà la possibilitat d'adquirir-lo a preu de pre-publicació a 11,90 euros. Com? A través del nostre web, clicant aquí.

Només arribe el llibre l'enviarem a qui l'haja comprat abans, dedicat per l'autor. A partir de 25 euros de compra els ports són gratuïts.

Ivan Carbonell Iglesias (València, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana, llicenciat en Humanitats i graduat en Història per la Universitat de València. És professor de Valencià a Secundària.
Ha guanyat nombrosos premis de literatura breu –Sambori universitari, Felipe Ramis de La Vila Joiosa, Bancaixa-Universitat de València–, de narrativa juvenil –Ciutat de Torrent, Premi Enric Valor de Picanya– i de novel•la: Premi Ciutat de Sagunt, Premi Vila de l’Ametlla de Mar i Premi de Literatura de viatges Ciutat de Benicàssim.
Ha publicat les novel•les La nit de la princesa, El secret del Mas de la Pedra, Els papers àrabs, La promesa del gal•lés, El portal del lleó i Els aprenents de traïdor.
En el camp de la investigació ha publicat articles al voltant del folklore, la bruixeria, la medicina popular o el bandolerisme. Amb l’obra Llegendes de Cocentaina i del Comtat: estudi i difusió va guanyar la V Beca d’Investigació Científica Vila de Cocentaina. És autor de les ambaixades en valencià que cada any es representen a les festes de Moros i Cristians de Cocentaina, arreplegades al llibre La veu i l’espasa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada