13 d’abril del 2015

Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa a la Fira literària de Jesús


Del dimecres 15 d'abril fins el dissabte 18 es celebra a Jesús la IX Fira literària Joan Cid i Mulet, i entre les moltes activitats que es realitzaran, hi haurà la presentació del llibre Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa.

Serà el dissabte 18 d'abril a les 18:30 hores a la Pèrgola de la Immaculada i anirà a càrrec d'Emigdi Subirats.

Una fantàstica oportunitat per a conèixer a l'autora i el llibre Vaig fer la maleta un dia de juny, guanyador del Premi Enric Valor.

Vaig fer la maleta un dia de junySom al juny del 1909. Barcelona cremarà d'aquí poques setmanes, però ningú no ho intueix. L'Eulàlia, una adolescent de bona família, està convençuda que la vida de veritat només es llegeix als llibres. Acompanyarà el seu pare en un viatge de negocis al nord d'Anglaterra com a intèrpret. Fa la maleta a casa seva i no s'imagina que tardarà molt de temps a desfer-la, si és que la pot desfer mai. En el viatge descobrirà les condicions de vida dels obrers. L'Oliver, poc més gran que ella, li ensenyarà què vol dir treballar a una fàbrica... i que la vida de veritat també es pot viure.

A més de l'acte de Vaig fer la maleta un dia de juny, a la IX Fira literària de Jesús hi haurà diversos estands, un dels quals ocuparà Ràdio Tortosa amb el programa literari Biblioones, amb Irene Prades. La Fira serà inaugurada per Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres catalanes. I també es lliurarà per primera vegada el premi Fem Lletra de reconeixement a la tasca de promoció i suport a la literatura i al món editorial i multitud de presentacions i tallers de manualitats relacionats amb el món del paper i dels llibres.

A continuació, el vídeo on l'autora ens parla de l'obra.

https://youtu.be/v1cJeQerZL0


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada