17 d’abril del 2015

A Barcelona, el 23/04, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils


El dia de Sant Jordi Barcelona bull de llibres i escriptors, lectors, paradetes... Passar Sant Jordi a Barcelona és ser en el millor lloc en el moment oportú.

Si teniu aquesta sort, a més la podeu arrodonir anant a la presentació de Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils. Si les que s'han fet fins ara ja han resultat un plaer per tots els assistents, aquesta vegada l'autora ha triat una persona molt especial, Lluna Pons (filla d'Elvira Cambrils, per a més informació) per a una presentació especial en el Dia del Llibre per parlar d'una novel·la molt especial, Tot el que tinc per ballar amb tu, i del tema al voltant del qual es basteix: Podem aspirar a la felicitat?

Serà el dijous 23 d'abril a la Casa de València de Barcelona, (Carrer Còrsega 335, de Barcelona), a les 20,30 hore,s acollida per l'Espai País Valencià i oberta a tothom. Us hi esperem!

Tot el que tinc per ballar amb tuFelicitat desembarca a l'illa grega de Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. Tot el que tinc per ballar amb tu parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Elvira Cambrils (Pego, 1955) és escriptora i professora de filosofia. El primer contacte amb l’escriptura creativa es produeix a través de la ràdio –Graffiti, Ràdio Lliure (1985-88) i Estirant el fil, Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). Ha publicat el llibre de relats Mira’m, Amor (Bromera, 2007), premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva, i la novel·la El bes de l’aigua (Bullent, 2010). Amb el conte Foc a la llar va guanyar, el 2011, el XXX premi de narrativa Felipe Ramis. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada