19 d’abril del 2015

Actuació d'El pirata Pataxula a la Setmana de la primera infància, a Quart de Poblet



La primera infància viu les cançons i els contes pirates amb alegria.

Del 24 al 29 d'abril l’escola infantil Ninos i l’Ajuntament de Quart de Poblet en col·laboració, entre altres, de Florida Universitària, organitza la Setmana de la Primera Infància a Quart de Poblet. 

Són sis dies plens d'activitats molt diverses per a infants, actuacions, jocs tradicionals,   conta-contes d'Almudena Francés, tallers de lactància, etc.

El divendres 24 d'abril és la inauguració i ben ple d'activitats especials. Comença a les 17h en la Biblioteca Municipal de Quart de Poblet, amb una Fira d'estands d'entitats de l'àmbit infantil i cultural i Edicions del Bullent hi participa. La Fira d'estands estarà tota la vesprada.

S'atorgaran reconeixements als col·legis de Quart de Poblet que han participat en l'exposició "Primers records", actuarà la Coral Menudalla i a les 18:30 podran gaudir de l'actuació musical de Bertomeu amb l'espectacle del llibre disc El pirata Pataxula en el tresor del monstre.

El pirata Pataxula en el tresor del monstre és un llibre-disc en el que s'explica la primera avuntura d'aquest reconegut pirata. El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes... 



En aquest llibre trobaràs una història sobre el valor de l'amistat i el respecte a la diferència. Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

Aquesta és la tercera edició de la Setmana de la Primera Infància i duu per lema, Un món ple de protagonisme. Amb l’objectiu de fomentar i dignificar la presència de la primera infància en la societat, s’oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives de qualitat i des d’un punt de vista alternatiu i innovador, amb l’objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.

Totes els xiquets i xiquetes, sense límit d'edat, tenen dret a ser escoltats com a membres de la ciutat i com a agents actius de la Comunitat Educativa inclusiva de la que formen part. Les activitats que trobarem al llarg de la Setmana estan destinades tant a xiquets i xiquetes de l'etapa infantil, fonamentalment de 0 a 3 anys, com a les seues famílies, a professionals de l’educació i a entitats relacionades amb l’etapa infantil, totes amb la finalitat d’oferir activitats culturals i artístiques de qualitat. Més informació a www.escolesinfantilsninos.com/setmana-de-la-primera-infancia-cms-1-56-232/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada