17 d’abril de 2015

A Vilamarxant, Fantasmes al palau, d'Ivan CarbonellLa setmana que ve és el dia del llibre i a tot arreu, es multipliquen els actes culturals.
L'Associació 9 d'octubre de Vilamarxant, és una entitat ben activa i organitza la pròxima presentació de Fantasmes al palau, d'Ivan Carbonell.

Serà el divendres 24 d'abril a les 20 hores, a la Seu de la Coordinadora pel Valencià Camp del Túria, a Vilamarxant (c/ Font Nova, 5).

L'acte comptarà amb la presència de l'autor, que ens parlarà del llibre i ens endinsarà en els misteris que s'amaguen als carrerons dels pobles, veus que es senten als castells o paratges que oculten princeses.

Fantasmes al palau és un compendi de successos que voregen el món paranormal, la fantasia i l'univers esotèric dels valencians. Mags, bruixes, fantasmes, éssers d'altres mons i dimensions, ànimes invocades en rituals iniciàtics, successos sense explicació o paratges inquietants s'uneixen en aquesta obra per oferir un mosaic del món misteriós dels valencians. Des dels plors dels nadons segrestats que ja no habiten l'hospital fins els objectes venerats pels valencians. Des dels fantasmes que viuen als palaus fins les veus que encara es fan sentir en el castell derruït. Els valencians tenen els seus relats estranys i misteriosos, els rituals curatius i les tradicions confessades a mitja veu.

Ivan Carbonell va nàixer a València el 1979 és llicenciat en Filologia Catalana, llicenciat en Humanitats i Graduat en Història per la Universitat de València. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València. Té publicada a l’editorial Tabarca La nit de la princesa i amb la novel·la El secret del Mas de la Pedra va guanyar l’XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009, XIV Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt (2012), el XXI Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar (2012)...  Amb Els papers àrabs ha guanyat el 30é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. És membre de l‘Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d’Estudis Contestans de Cocentaina (CEC).
Amb Fantasmes al palau, va guanyar el 16é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.


A continuació, un vídeo de l'autor fent cinc cèntims del llibre:

https://youtu.be/gekxQ5odOVI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada