8 d’abril del 2020

Convocat el 40é Premi Enric Valor de narrativa juvenil



El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 40a edició. Una edició especial, que bé mereix que la convoquem abans.

S'acaba d'obrir el termini, que acabarà el 16 d'octubre de 2020.

El lliurament serà al de gener del 2021.

Es poden presentar els originals adreçats a persones lectores joves mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 70 i 150 fulls.


La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Maite Monar, Rosa Maria Polache, Pilar Puchades, Alfred Sala i Núria Sendra.

Alfred Sala forma part del jurat com a guanyador de l'any anterior amb la novel·la Expedició al Congo. Bwana Nyani, una novel·la no ha pogut arribar a les llibreries a causa de la declaració d'alarma.
Expedició al Congo. Bwana Nyani, és una novel·la d'aventures i humor. Arnau és un noi de divuit anys que viu amb els pares i dos germans més petits, i que treballa en un taller de reparació de cadires. La seva única il·lusió és arribar al cap de setmana per passar-se les hores mortes assegut al sofà de casa i jugar a la play. Fins que uns coneguts de la família, Mr. Rowlands i la seva filla Mo, li fan una proposta inesperada: una expedició al cor del Congo per fer un reportatge a un primatòleg que investiga en plena selva africana les estranyes morts d’uns ximpanzés. Tot i que, en un principi, no li fa cap gràcia aquella expedició, l’Arnau acabarà unint-se a l’empresa per viure tota una sèrie d’aventures entre cocodrils, elefants, ximpanzés i caçadors furtius. Amb bon humor i unes espurnes de romanticisme, res serà igual per a l’Arnau arran d’aquesta expedició.

Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

Unes veus a l'altra part del mur, de Vicent Enric Belda La revolta d'Adam, de Lourdes Boïgues
Pell de seda, de Vicent Sanhermelando
Paraules de Júlia, de Joan Bustos
Moisés, estigues quiet, de Lliris Picó
Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada