17 d’abril del 2020

Expedició al Congo. Bwana Nyani, d'Alfred Sala. #Novetat


Expedició al Congo. Bwana Nyani, d'Alfred Sala, el llibre guanyador de la 39a. edició del Premi Enric Valor, havia quedat un temps confinat a la impremta, però com que és de caràcter aventurer, ja ha sortit. Per cert, el Premi, convocat per l'ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent, ja ha estat convocat.

Expedició al Congo. Bwana Nyani: Arnau és un noi de divuit anys que viu amb els pares i dos germans més petits, i que treballa en un taller de reparació de cadires. La seva única il·lusió és arribar al cap de setmana per passar-se les hores mortes assegut al sofà de casa i jugar a la play. Fins que uns coneguts de la família, Mr. Rowlands i la seva filla Mo, li fan una proposta inesperada: una expedició al cor del Congo per fer un reportatge a un primatòleg que investiga en plena selva africana les estranyes morts d’uns ximpanzés. Tot i que, en un principi, no li fa cap gràcia aquella expedició, l’Arnau acabarà unint-se a l’empresa per viure tota una sèrie d’aventures entre cocodrils, elefants, ximpanzés i caçadors furtius. Amb bon humor i unes espurnes de romanticisme, res serà igual per a l’Arnau arran d’aquesta expedició.

Es poden llegir les primeres pàgines (i més coses que anirem penjant) a la pàgina del llibre: https://bullent.net/libro/3258-ExpedicioCongo

Alfred Sala (Barcelona, 1961) està casat i té tres fills. És professor de català en un institut.
Quan té temps, li agrada estar amb la família i fer sortides al mar o a la muntanya. Quan s'està a casa, acostuma a llegir, a mirar pel·lícules, a traduir còmics i… a escriure. D'escriure, escriu de tot i sobre tot. Així, ha guanyat diversos premis literaris com el Certamen de Poesia Francesc Candel 2001 amb La talla i el sepulcre, el Premi Ciutat d’Alaior 2006 amb la novel·la juvenil Immersió a la prehistòria!, el Premi Miasma de Relats de Terror 2008 amb Jo, el vampir o el Premi Guillem Cifre de Colonya 2017 amb Una hora al cretaci. Té, també, diversos contes publicats a la revista Cavall Fort. Amb Expedició al Congo. Bwana Nyani ha guanyat el 39é premi Enric Valor de narrativa juvenil.

Aquesta mateixa setmana parlava sobre el llibre en aquesta entrevista a Ràdio Vilafranca: https://www.rtvvilafranca.cat/programa/llegir-per-sentir/f/30991-202016


On es pot adquirir? (entre altres)

Sempre el pots demanar a la llibreria habitual, algunes serveixen ara i altres ho faran quan obriran.

Al web de l'editorial (enviament a domicili durant l'estat d'alarma): https://bullent.net/libro/3258-ExpedicioCongo, i si ens indiques la llibreria habitual on no l'has pogut comprar li fem arribar el percentatge corresponent.

A Libelista, en diverses llibreries: https://www.libelista.com/expedicio-al-congo-bwana-nyani-694889



1 comentari:

  1. La meva enhorabona a Alfred Sala. Sembla un llibre molt interessant que hauré de llegir en algun moment.

    ResponElimina