26 d’abril del 2020

Alfred Sala ens parla d'"Expedició al Congo. Bwana Nyani" en un vídeo


Alfred Sala ens fa arribar aquest vídeo on ens presenta el seu llibre  Expedició al Congo. Bwana Nyani

Com bé diu, «és la història d'un noi i una noia que fan una expedició al Congo a buscar a un primatòleg que investiga les estranyes morts d'uns ximpanzés, molt sobtades»,  «una sèrie d'aventures, trepidants, amb ximpanzés, amb elefants, cocodrils... barrejat també amb l'esclat de la segona guerra civil del Congo, la guerra que es va anomenar la Guerra del Coltan, el material amb què estan fets la majoria dels nostres telèfons mòbils»

https://youtu.be/zSaagIkDdfc



Expedició al Congo. Bwana Nyani, d'Alfred Sala, és el llibre guanyador de la 39a. edició del Premi Enric Valor.

Expedició al Congo. Bwana Nyani: Arnau és un noi de divuit anys que viu amb els pares i dos germans més petits, i que treballa en un taller de reparació de cadires. La seva única il·lusió és arribar al cap de setmana per passar-se les hores mortes assegut al sofà de casa i jugar a la play. Fins que uns coneguts de la família, Mr. Rowlands i la seva filla Mo, li fan una proposta inesperada: una expedició al cor del Congo per fer un reportatge a un primatòleg que investiga en plena selva africana les estranyes morts d’uns ximpanzés. Tot i que, en un principi, no li fa cap gràcia aquella expedició, l’Arnau acabarà unint-se a l’empresa per viure tota una sèrie d’aventures entre cocodrils, elefants, ximpanzés i caçadors furtius. Amb bon humor i unes espurnes de romanticisme, res serà igual per a l’Arnau arran d’aquesta expedició.

Es poden llegir les primeres pàgines (i més coses que anirem penjant) a la pàgina del llibre: https://bullent.net/libro/3258-ExpedicioCongo

Entrevista a Ràdio Vilafranca: https://www.rtvvilafranca.cat/programa/llegir-per-sentir/f/30991-202016


On es pot adquirir? (entre altres)

Sempre el pots demanar a la llibreria habitual, algunes serveixen ara i altres ho faran quan obriran.

Al web de l'editorial (enviament a domicili durant l'estat d'alarma): https://bullent.net/libro/3258-ExpedicioCongo, i si ens indiques la llibreria habitual on no l'has pogut comprar li fem arribar el percentatge corresponent.

A Libelista, en diverses llibreries: https://www.libelista.com/expedicio-al-congo-bwana-nyani-694889

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada