9 de juny de 2010

El bes de l'aigua, presentació a Oliva


En el context de la Fira d'Oliva presentem El bes de l'aigua. A continuació de la presentació de Poemes al jardí.

Data: Diumenge, 20 de juny

Hora: A les 18:45 h.

Lloc: Al Mercat Municipal d’Oliva

Comptarem amb l’autora, Elvira Cambrils, la regidora, Rosanna Torres,
i anirà a càrrec del professor Joan Morell

Amb l’actuació de La Sonora del Maurà

L’interés per l’escriptora valenciana Maria Cambrils, defensora dels drets de les dones al primer terç del segle XX, constitueix el punt de partida d’una recerca que ajudarà a la protagonista de la novel·la a endinsar-se en la maduresa encarant les inseguretats personals en un món a la deriva. La resistència a la depredació urbanística, el temor per la pèrdua de la identitat cultural, la complexa relació entre amor i sexe, la qüestió feminista i la literatura acompanyen la protagonista en el recorregut pels es­de­ve­niments històrics d’un poble de la Marina Alta durant la Segona República. La riquesa humana de personatges, com el metge Guitart, Maria Cambrils, el ti Fernando Sena, Antonio Abad o Pepa Pons, cons­trueix un ca­li­dos­copi de les inquietuds socials i polítiques d’una època marcada per la il·lusió a pesar de les ad­ver­sitats.
Enllaç a la fitxa de la novel·la

Per comprar-la o demanar que la duguen a la teua llibreria, clica ací

Es parla de la novel·la:

A partir del minut 25 fins al 35, podem veure l'entrevista a Elvira Cambrils al programa Encontres amb motiu de la novel·la El bes de l'aigua:

A Ràdio Pego, després de l apresentació al Teatre Municipal

Al Blog Viure i Llegir, de Pilar Garcia

Al Blog Nausica, de Carles Mulet

3 comentaris:

  1. Perdoneu, però no he entrat molt pel bloc darrerament, i no vaig llegir en el seu moment el comentari que em féieu. Sens dubte, podeu enganxar l'entrada sobre El bes de l'aigua a la vostra web.
    Pilar

    ResponElimina
  2. Jo vaig llegir una novel·la d'Elvira Cambrils de Bromera i em va al·lucinar. Feia temps que no llegia res d'igual. Espere que la de Bullent siga tan bona.

    ResponElimina