25 de febrer del 2011

Ivan Carbonell a Levante TV


Com que, malauradament, tenim la setmana televisiva, seguirem amb Levante Tv i Vent de Llevant-divendres.

Volem veure com més mitjans millor en la nostra llengua i demanem que tinguen una sensibilitat per la qualitat i per la cultura. Com es pot comprovar en els dos videos que hem penjat, convidar escriptors valencians als programes televisius dóna un resultat amè, entretingut i ben agradable de seguir.

En el video que ara penjarem, Verónica March, entrevista Ivan Carbonell amb el motiu de que "Els papers àrabs" ha estat la novel·la juvenil guanyadora del 30é Premi Enric Valor. Conversen sobre els premis, la creació literària en general i en particular l'obra "Els papers àrabs".



Tornem a reiterar a Levante TV el nostre agraïment per prestar-nos el video.

IVAN CARBONELL IGLESIAS (València, L’Horta, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i llicenciat en Humanitats per la Universitat de València, on estudia el Grau d’Història. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València. Ha publicat La nit de la princesa i amb la novel·la El secret del Mas de la Pedra va guanyar l’XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009. Amb Els papers àrabs ha guanyat el XXXé Premi Enric Valor de narrativa juvenil És membre de l‘Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d’Estudis Contestans de Cocentaina (CEC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada