14 de febrer del 2011

A Ondara, Efectes Secundaris de Jovi Lozano-Seser




Jovi Lozano-Seser guanyà la passada setmana el Premi de Narrativa en Valencià de l’Ajuntament d’El Puig, el qual fou lliurat en la tradicional Vetlada Literària de San Pere. Abans, però havia guanyat el 55é Premi de Narrativa Soler i Estruch, guardó pertanyent al veterà certamen Castellum Ripae que celebra la vila valenciana de Castelló de la Ribera des de fa ja mig segle.

Com a resultat, d'aquest guardó ha publicat a la col·lecció Miratges d'Edicions del Bullent el llibre Efectes Secundaris. Segons valorà el jurat del premi, es tracta d’un irònic recull de relats que retrata, des de la ironia i la mordacitat, les paradoxes del món actual.

Lozano-Seser ha afirmat que es tracta d’un llibre de to humorístic i distés malgrat la seriositat d’algunes de les temàtiques que fan d’escenografia per a les narracions. ”M’interessava, sobretot, capturar la màgia de l’atzar en les nostres vides i en com aquest modula tota una sèrie de processos vitals que nosaltres considerem normals i que, en realitat, no ho són gens”. En qualsevol cas, els onze relats se centren en qüestions tan contemporànies com l’atur, les addiccions o el tràfic de drogues; així com en episodis ben recents com els segrestos per part dels pirates somalis o el devastador tsunami de nadal de 2004.

 Efectes Secundaris es presenta, per primera vegada, aquest divendres a Ondara.

Data: Divendres 18 de febrer

Hora: 20:00 hores

Lloc: Café Sendra d’Ondara (Stma. Trinitat, 1)

L’acte estarà introduït pel popular rapsoda i actor pegolí Salvador Bolufer, cap visible de Burrera Comprimida.


Fes un tast del llibre:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada