13 de març del 2012

Amb "La venjança de Caterina", la col·lecció Esplai fa 50 títols!


En La venjança de Caterina, Lourdes Boïgues ens proporciona una nova aventura de Caterina Cremec, la vampiressa que immigrà a la ciutat de València i s'hi assentà ara fa 10 títols de la col·lecció Esplai, a El secret de Caterina Cremec.

La col·lecció Esplai nasqué el 1993 amb la publicació del llibre "Etcètera, etcètera", de Jordi Folck.

En aquesta ocasió, Caterina Cremec està decidida a trobar l'assassí dels seus pares i per això emprén un llarg viatge des de València fins a Rússia, passant per Rio de Janeiro. En aquesta missió està sola, perquè les coses amb Víctor Druss no van bé i el fidel Dukhan s'ha quedat a València. Mentre busca la pista del caçavampirs, Caterina desbaratarà els plans d'un perillós delinqüent, coneixerà els terribles detalls de la mort dels seus pares i anirà a parar al llunyà casalot d'un parent poc escrupulós. Però ella no es dóna per vençuda i res no l'aturarà: ni els zombis ni els fans embogits ni la seua tasca de presidenta d'un club de futbol molt especial. 

Lourdes Boïgues (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en Dret per la Universitat de València i actualment treballa de Tècnica de la Generalitat, feina que compagina amb l’escriptura. Es considera una persona tranquil·la, de gustos senzills i molt familiar. Les seues afeccions són la lectura i els passejos per la muntanya. Ha escrit: Estel estel·lar (Edicions del Bullent, 2005); La taverna del bandoler (Premi Carmesina 2006, Edicions del Bullent); Una iguana al monestir (Edicions Brosquil, 2008); El secret de Caterina Cremec (Premi Enric Valor 2007, Edicions Bullent); La mascota que no existia (Premi Vicent Silvestre 2008, Editorial Bromera); El desenllaç (Premi Benvingut Oliver 2009, Perifèric Edicions); Estel i els àngels (Edicions Bullent 2011) i La màquina i els somnis (Editorial Baula Edelvives 2011) i La venjança de Caterina (Edicions del Bullent, 2012).
Podeu llegir el blog de Caterina Cremec i el de la seua autora, Lourdes Boïgues.

En la nostra pàgina web, podeu descarregar-vos la proposta didàctica, realitzada per Esther Barber. Fes clic ací.

Ací podeu fer un tast del llibre:

El aquest video, l'autora ens parla de La venjança de Caterina:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada