20 de març del 2012

La Llança de #santjordi d'enguanyEl 19 de març ha començat la campanya "La llança de Sant Jordi", iniciativa d'Òmnium cultural.

Fins el 15 d'abril, tothom qui ho vulgui pot passejar pel web, veure els
llibres que ens heu fet arribar (en tres categories: ficció, no-ficció,
infantil i juvenil) i participar del sondeig responent dues preguntes
ben senzilles: *Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?* *Quina creus que
és la millor coberta?*

Vegeu quina presentació més bonica que en fan:

Des que el temps és temps Sant Jordi empunya una llança lleugera i punyent, creadora de mort i de vida. La que mata el drac d’urpes i escates lluents, la que fa néixer un brot tendre de vida nova.

Potser també des que el temps és temps cada autor, autora, poetessa i narrador empunya la seva llança. L’enginy que mata dracs, que penetra mons, que crea éssers, llegendes i enigmes. L’eina esmolada de la creació.

Aquest Sant Jordi, des d’Òmnium, posem la vista sobre les noves creacions literàries i les donem a conèixer en aquest gran aparador, on es poden consultar les noves propostes editorials en català amb motiu d’aquesta festa per excel·lència del nostre país.

Edicions del Bullent hem participat i animem a tothom que participe. Aquests són els llibres bullents que hi podreu trobar:

A Ficció:
Humors agres, de Sico Fons

A No ficció:
L'ús de l'energia nuclear, de Vicent Martínez Sancho

A infantil i juvenil:
Perduts a l'altre món, de Shaudin Melgar-Foraster
La copa dels orígens, d'Isabel Canet

Pots votar a "Regalaré aquest llibre per Sant Jordi" o bé "Crec que aquesta és la millor coberta de la Llança". Ens voteu?

Ací teniu l'enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada