22 de maig del 2012

A Dénia, Llegim amb Quina. I Joaquina Barba reb el Premi Abril


Dimarts que ve presentarem la col·lecció Llegim amb Quina a Dénia. De les lectures, perquè els quaderns didàctics encara estan en preparació.

La col·lecció Llegim amb Quina consta de 18 llibres de lectura i 18 quaderns de treball per projectes que segueixen la temàtica dels llibres. La col·lecció està adreçada als 3 cursos del segon cicle de l'educació infantil. Es tracta d'un material per treballar la lectoescriptura des d'una metodologia global i de projectes interdisciplinars. Tant els llibres com els projectes de treball parteixen de les rutines i les situacions de la vida quotidiana en un aula d'educació infantil. Els primers llibres utilitzen la lletra majúscula, i s'introdueix la lletra lligada a partir del vuité volum. I el titella Darling, sempre parla en anglès. 

Ací podeu obtindremés informació de la col·lecció:  http://www.bullent.net/lectoescriptura

A DÉNIA:


Data: Dimarts, 29 de maig de 2012 
Hora: a les 18:00h. 
        Lloc: Llibreria Ambra de Dénia (c/ La mar, 10)







Aprofitem també per felicitar Joaquina Barba, l'autora dels textos, per haver rebut recentment el Premi Abril d’Acció Cívica Valenciana en la categoria individual del Bloc de la Safor-Valldigna. 

“Quina és una mestra i escriptora amb moltes inquietuds per fer arribar la literatura al món infantil i juvenil, amb molta estima per la nostra llengua, que sense dubte mereix el nostre reconeixement”, ha destacat el jurat. font: Saforinformatiu

Enhorabona!

Última hora!! Escolta a Ràdio 9 més sobre la col·lecció "Llegim amb Quina", a Alta Fidelitat amb Amàlia Garrigós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada