18 de maig del 2012

Més sobre El sant del dia, d'Alfons LlorençDivendres que ve Alfons Llorenç arreplega el Premi de la critica dels escriptors valencians. Per aquest motiu (i perquè s'ho val) aprofitem per posar dos documents ben interessants al voltant del llibre El Sant del dia.

D'una banda, un commovedor alhora que complet article de l'escriptor Jordi Botella sobre el llibre i amb motiu de la presentació que del mateix es va fer a Alcoi:
I, d'una altra banda, el vídeo en el qual Manolo Gil entrevista a Alfons Llorenç per la publicació del llibre "El sant del dia" en el marc de la fira del llibre de València.Aquest vídeo es pot trobar en alta qualitat en dues parts: http://youtu.be/RG50EpbU6mY (primera part) i http://youtu.be/oAB9mPynQOM (segona part). Es veu millor que aquest que hem penjat nosaltres, gràcies a l'amabilitat de Manolo Gil, però n'hem reduït la qualitat per a poder posar-lo d'una sola peça a la vostra disposició. Ja sabeu, si us molesta veure píxels en lloc de cares, cliqueu els enllaços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada