5 d’abril del 2013

A Jesús Pobre, Les entranyes del Mongó, de Jordi Raül Verdú



Les entranyes del Montgó, de Jordi Raül Verdú tenia pendent una presentació al mateix Montgó, escenari i protagonista del llibre. Així que divendres que ve Jordi Raül Verdú serà a Jesús Pobre, gaudirem de la seua manera de presentar-nos les històries i també de la influència propera d'aquesta muntanya màgica.

Data: Divendres, 12 d'abril de 2013

Hora: A les 20.00 h.

Lloc: Al Centre Social de Jesús Pobre

Comptarà amb la presència de l'autor i presentarà la Regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Anna-Raquel Serrano.

 Les entranyes del Montgó, de Jordi Raül Verdú i il·lustracions d'Antoni Laveda és un llibre recomanat a lectors majors de 10 anys.  

El descobriment de l'entrada d'un passadís al cim del Montgó endinsa els germans Laia i Arnau per les entranyes de la muntanya. El perill i la sorpresa més grans els espera a la llacuna Turquesa, on coneixeran a Aneris i trobaran una inesperada i gratificant recompensa final. 

Jordi Raül Verdú (Alcoi, 1960) és mestre, contacontes i ha fet animacions lectores a Madrid, Els EUA, Andorra i a la seua terra. El periòdic Ciudad li ha otorgat el premi CAM Medi Ambient 2009, per la defensa i difusió del Medi Ambient.
És un compilador de relats populars i autor d’una trentena de llibres de literatura infaltil, entre els quals hi ha Els donyets del bosc (1992), El misteri del Montcabrer (1994), El vellet de la Safor (1996), La xiqueta del Benicadell (2001), La velleta refranyera (2010), El pas de la Mort (2011)...

En aquest vídeo l'autor ens la presenta: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada