17 d’abril del 2013

A Elx, El pas dels maulets de Pau Tobar



El Tempir i la llibreria Ali-i-Truc han organitzat una presentació del llibre El pas dels maulets. Per entendre la Guerra de Successió. Hi anirà Pau Tobar, l'autor, i anirà a càrrec del president d'El Tempir Josep-Enric Escribano.

Data: Dimecres, 24 d'abril de 2013
Lloc: Llibreria Ali-i-Truc d'Elx
Hora: 20:00 hores

El pas dels maulets explica la Guerra de Successió a través del fil conductor de dos joves actuals:

Alícia i Toni són dos amics que apuren les darreres setmanes d'un tranquil estiu a Altea. Unes vacances deliciosament rutinàries fins que un misteriós personatge es creua en les seues vides. Des d'aleshores es veuran immersos en un trepidant viatge a través del temps resseguint escenaris d'un conflicte que canviarà per sempre més la història del nostre poble. Rere el pas dels maulets, els joves crearan sense sospitar-ho el seu propi camí d'estima i rebel·lia. L'enigma que han de resoldre Alícia i Toni ens acosta a la Guerra de Successió i els Decrets de Nova Planta. Uns fets transcendentals per entendre el nostre país.

En aquest vídeo Pau tobar ens presenta el llibre:



Pau Tobar Fabra (València, 1978) és professor de geografia i història en el sistema públic d’ensenyament, una feina que l’ha fet recórrer diferents comarques i conèixer la pluralitat de l’alumnat que fa bullir les nostres aules. Llicenciat en Història per la Universitat de València, i format també a la Università Ca'Foscari de Venècia, ha col·laborat amb diferents publicacions com ara la revista Caràcters, o el periòdic L’Accent.

La col·lecció Claus per entendre el món té per objectiu aproximar el lector jove a un seguit d’aspectes que envolten la seva vida quotidiana i sobre els quals necessita elements d’anàlisi per a entendre’ls i formar-se’n una opinió.
 Petjades és una sèrie dins de Claus per entendre el món que pretén explicar els períodes més importants de la nostra història. Amb un llenguatge àgil i senzill, però sense descuidar el rigor acadèmic, apropem els grans esdeveniments als joves.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada