15 d’abril del 2013

Es convoca el Premi Soler i Estruch 2013



En el marc del certamen literari "Castellum Ripae", convocat per l'Ajuntament de Castelló, a Edicions del Bullent publicarem l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch.

El premi ja està convocat i es poden presentar obres de narrativa amb un aextensió limitada.
Per a més informació podeu consultar les bases en http://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/.

La data final per a lliurar els originals serà el 20 de juny de 2013. Es poden enviar per correu o presentar-se directament a l'ajuntament. L'adreça és
Premis literaris. Plaça de l’Ajuntament 8. C.P. 46270 Villanueva de Castellón

El jurat estarà format per Tobies Grimaltos, Rafael Estrada, Anna Moner, Urbà Lozano, Núria Sendra, i la regidora de cultura com a presidenta i l’Animador Sociocultural com a secretari.

El premi tindrà una dotació de 2.000 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent, en concepte d'acompte de drets d'autor, i la publicació de l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent, a més d'una escultura de metall realitzada per l’artista local Josep Alfonso.

Els premis es lliuraran el 24 d'agost de 2013.

També s'han convocat altres modalitats de premis, el Premi Vicent Ignasi Franco" d'assaig i el Premi Ausiàs March de poesia infantil (escrita pels xiquets). Les bases d'aquests premis es podran consultar properament al web de l'ajuntament: http://www.villanuevadecastellon.es/

Guanyadors d'anys anteriors del Premi Soler i Estruch:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada