2 de setembre del 2014

Llum i Estel, de Carme Miquel. Novetat!



Ja ha arribat d'impremta la darrera novel·la juvenil de Carme Miquel: Llum i Estel.

Carme Miquel ha escrit per a totes les franges d'edat, des dels primers lectors fins al públic adult. Després d'uns anys sense publicar en l'àmbit juvenil, torna a aquest gènere que sempre ha dominat i del que ha rebut sempre una excel·lent resposta per part dels lectors.

Es tracta d'una història ambientada en un hipotètic món futur, i té una gran qualitat literària, al mateix temps que els valors als quals Carme Miquel ens té acostumats.

A Llum i Estel: És l’any 2879. Uns expedicionaris de la ciutat de Sudlàndia han trobat una jove inconscient i defallida en un bosc. Sembla diferent i no se sap qui és, ni d’on ve ni com hi ha arribat, i ella tampoc ho recorda. L’anomenen Estel. L’interés que suscita la seua arribada posarà en marxa un esforç col·lectiu per ajudar-la a integrar-se i a superar aquella amnèsia. La memòria individual d’Estel i la memòria col·lectiva de Sudlàndia –i d’altres ciutats de la Gran Terra– es recuperaran gairebé alhora. Això donarà pas a una situació extraordinària: el retrobament de dos móns.

Carme Miquel naix a La Nucia (Marina Baixa), si bé la major part de la seua vida ha transcorregut a la ciutat de València, a la Marina Alta i a l’Horta Sud. Es defineix bàsicament com a mestra d’escola, professió que ha exercit durant vora quaranta anys, tot compaginant aquesta tasca amb la de l’escriptura. Ha publicat més de vint llibres de narrativa infantil, juvenil i d’adults, així com nombrosos textos divulgatius i articles de premsa.

A la pàgina del llibre apareixerà properament un enllaç a la proposta didàctica i ja hi ha un enllaç per llegir les primeres pàgines en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada