24 de setembre del 2014

Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils a la llibreria 3i4


La novel·la d'Elvira Cambrils Tot el que tinc per ballar amb tu, es presenta a València.

Serà el proper dijous, 2 d'0ctubre, a les 19:00 h a la A la Llibreria 3i4, dins l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (c/ Sant Ferran 12, València).

La presentació anirà a  càrrec de l'escriptora i llibretera Núria Cadenes.

Tot el que tinc per ballar amb tu  És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Elvira Cambrils (Pego, 1955) és escriptora i professora de filosofia. El primer contacte amb l’escriptura creativa es produeix a través de la ràdio –Graffiti, Ràdio Lliure (1985-88) i Estirant el fil, Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). Ha publicat el llibre de relats Mira’m, Amor (Bromera, 2007), premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva, i la novel·la El bes de l’aigua (Bullent, 2010). Amb el conte Foc a la llar va guanyar, el 2011, el XXX premi de narrativa Felipe Ramis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada