5 de novembre del 2014

A Gandia, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils, a Ambra Llibres

 

La Setmana dels escriptors a les llibreries escampa també el debat sobre la felicitat que està promovent allà on va la novel·la d'Elvira Cambrils Tot el que tinc per ballar amb tu.

En aquest cas serà a Gandia, a la llibreria Ambra  (Av. Alacant, 12, Gandia) el dijous 13 de novembre a les 20h.

Anirà a càrrec del professor Josep Alandete, a més de comptar amb la presència de l'autora.

Com s'ha dit en algun dels actes anteriors: la felicitat ens l'hem de buscar. Aquesta és una bona ocasió per trobar-la, ni que siga una estona.

Tot el que tinc per ballar amb tu, Felicitat desembarca a Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. 

Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. 

Tot el que tinc per ballar amb tu. parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. 

A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Pots començar a llegir online, veure el booktrailer, etc... punxant als enllaços de la dreta a la fitxa del llibre:  http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3173
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada