18 de novembre del 2014

A Castelló, la Panderola, un tren que vola, de Pep Castellano i Canto Nieto


La panderola torna a volar i a fer volar la imaginació dels més menuts gràcies a un nou llibre de Pep Castellano i Canto Nieto:  La Panderola, un tren que vola

La Fundació Soler i Godes, com marquen els seus objectius afavoreix la innovació en la pràctica educativa del valencià, li ha donat suport incloent la presentació i també un interessant itinerari didàctic en la seua XII Setmana Soler i Godes.

El llibre de La Panderola, un tren que vola emprén el vol, com no podria ser d'altra manera, des de la seua antiga estació, el que ara és el Centre de jubilats del Grau de Castelló el dilluns 24 de novembre a les 19:30. És un lloc d'allò més adequat, a més, perquè els protagonistes del llibre són precisament un avi i la seua néta.

L'itinerari didàctic Pels carrers de la Panderola, és un recorregut per la història i l'urbanisme castellonenc, seguint el traçat de l'antiga via pel centre de la ciutat. Ha estat elaborat pels alumnes d'animació sociocultural de l'IES Francesc Ribalta i hi participaran els alumnes del CEIP Joan Carles I d'Almenara.

Per tant, la cita és:

Dilluns 24 de novembre a les 19:30 h.

al Centre de Jubilats del Grau (antiga estació de La Panderola)

Hi haurà introducció de Mario Viché, del Consell Acadèmic de la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes i de Núria Sendra, editora d’Edicions del Bullent.

I també parlaran els autors, Canto Nieto i Pep Castellano, hi haurà lectura de fragments del llibre, músiques, cançons... 


I amb la col·laboració dels Músics de la Unió Musical del Grau!

Has sentit parlar de la Panderola? Diu la cançó que és un "tren que vola". T'imagines un tren volador? Si t'endinses en el llibre veuràs com, amb la màgia de la música i l'ajut del seu iaio Pepe, Carla aconsegueix fer volar un tren i coses més sorprenents, encara.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada