14 de gener del 2015

A Pedreguer, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils.


Amb motiu de la 14a edició de la Trobada literària, festiva i musical dels Focs de Sant Antoni a Pedreguer, s'han programat diversos actes.

El dimarts 20 de gener de 2015 a les 20h. hi haurà una Trobada amb l'escriptora Elvira Cambrils a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer (c/ Glorieta de la Creu, 14) i presentació de la seua darrera novel·la Tot el que tinc per ballar amb tu.

En l'acte, hi intervindran, a més de l'autora, Pilar Garcia, Joseba Rodríguez, Neus Garrigós i Joana Mateu.

Tot el que tinc per ballar amb tuFelicitat desembarca a Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. Tot el que tinc per ballar amb tu parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Podeu llegir les primeres pàgines i veure el tràiler del llibre a http://www.bullent.net/libro/3173-Tot_el_que_tinc_per_ballar_amb_tu

Durà els llibres la llibreria Mestral de Pedreguer.El cartell que ha fet l'ajuntament:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada