13 d’octubre del 2015

5a edició El conillet cosmonauta, de Mercé Viana


Marcel·lí era un conill amb moltes habilitats, acompanyava el mag Filibert per tot arreu i als seus espectacles apareixia de dins d'un capell i ballava i, fins tot, tocava la guitarra.

Però el que no sap la gent és que a fora de l'espectacle el nostre conill es passava quasi tot el temps a dins del capell... I alguna cosa passà. ens assabentàrem perquè Mercè Viana li va fer una entrevista i, després escrigué el llibre El conillet cosmonauta. Això és el que deia en publicar-se per primera vegada:

"Si algú m'hagués dit, fa uns dies, que jo, Mercé Viana, havia d'entrevistar un conillet, de segur que li hauria contestat: Entrevistar un conill? Vinga, home! Què vols quedar-te amb mi? Però quan vaig escoltar la notícia a la ràdio, no vaig poder resistir la temptació i... ací tens la història."

I com que la història ha agradat molt se n'han fet una, dues... Cinc edicions!!! Enhorabona Marcel·lí! Enhorabona, Mercè!

Comença a llegir ací:
http://issuu.com/bullent/docs/el_conillet_cosmonauta_tastA la pàgina del llibre pots trobar la guia didàctica: http://www.bullent.net/libro/3160-El_conillet_cosmonauta__color_

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada