2 d’octubre del 2015

A Cocentaina, Fantasmes al palau, d'Ivan CarbonellDijous, 8 d'octubre a les 19:30 h a Cocentaina, a la Biblioteca Pública Municipal Pare Arques (Pla de la Font, 10)

Xerrada del llibre Fantasmes al palau, d'Ivan Carbonell, sobre Tradicions esotèriques valencianes i comptarà amb la presència de l’autor, Núria Sendra (Edicions del Bullent) i Vicent Santamaria (OMPLI de Cocentaina).

Fantasmes al palau, d’Ivan Carbonell, és un compendi de successos que voregen el món paranormal, la fantasia i l'univers esotèric dels valencians. Mags, bruixes, fantasmes, éssers d'altres mons i dimensions, ànimes invocades en rituals iniciàtics, successos sense explicació o paratges inquietants s'uneixen en aquesta obra per oferir un mosaic del món misteriós dels valencians. Des dels plors dels nadons segrestats que ja no habiten l'hospital fins els objectes venerats pels valencians. Des dels fantasmes que viuen als palaus fins les veus que encara es fan sentir en el castell derruït. Els valencians tenen els seus relats estranys i misteriosos, els rituals curatius i les tradicions confessades a mitja veu. Este treball publicat en l’any 2015, fou premi Bernat Capó de 2014.


Ivan Carbonell va nàixer a València el 1979 és llicenciat en Filologia Catalana, llicenciat en Humanitats i Graduat en Història per la Universitat de València. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València. Ha publicat La nit de la princesa i amb la novel·la El secret del Mas de la Pedra va guanyar l’XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009, XIV Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt (2012), el XXI Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar (2012)...  Amb Els papers àrabs ha guanyat el 30é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. És membre de l‘Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d’Estudis Contestans de Cocentaina (CEC).

Ací pots fer un tast del llibre:
http://issuu.com/bullent/docs/tast_fantasmes_introducci__.indd/1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada