22 d’octubre del 2015

A Almenara, Jordi Raül Verdú ens apropa les Rondalles d'Enric Valor


El Dijous 29 d’octubre de 2015 a les 18,30h a la Biblioteca Municipal d’Almenara (C/ Colón, 2 , d'Almenara) Jordi Raül Verdú aproparà les  Rondalles Valencianes d'Enric Valor a qui s'hi acoste.

L'activitat, organitzada per la pròpia biblioteca compta amb el suport del Centre FPA Paulo Freire i del CEIP Juan Carlos I d'Almenara i és gratuïta.

De moment Jordi Raül Verdú ha adaptat i publicat a un llenguatge més senzill cinc Rondalles d'Enric Valor que es troben en aquests cinc llibres*:

*Si punxes al títol de cada llibre, aniràs a la pàgina o es pot, entre altres coses, començar a fullejar-lo.


-No aneu de nit a llavar a la font! Però Toneta no va creure sa mare i va voler anar-hi a rentar una flassada i un llençol... Sabeu què li va passar?
L'oncle Porra era un bon home, encara que un poc viciós, fins que un dia se li va aparéixer un dimoni que feia molts anys que no havia eixit de l'infern.


Aquesta va de bruixes i bruixots... A Ciril, l'albarder de Cocentaina, li va costar trobar amb qui casar-se. Quan ho va fer mai imaginaríeu què li va passar...


Fa segles, al regne de la Terra Blanca, hi vivia un príncep molt oblidadís. Als quinze anys ja estava curat però es va perdre i va ser empresonat pel malvat baronet de Soterroni.


Això diu que era un mig pollastre (ni poll ja, ni pollastre encara) que es va trobar un dineret i, tot content, va encaminar-se cap al palau reial cantant: Vaig a casar-me amb la filla del rei, puix sóc més ric que no ell que, gratant un femeret, m'he trobat un dineret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada