2 de desembre del 2016

A El Verger, el 9/12, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils


Elvira Cambrils va guanyar l'any passat el Premi Soler i Estruch amb Vestida de lluna. El llibre demana que el portem a diverses poblacions a veure món, perquè els frgaments que veu en el seu interior li fan apreciar la bellesa de la gent a tot arreu. La pròxima parada és a El Verger.

El proper divendres 9 de desembre, a les 19,30 hores, la professora Ester Carpi es farà càrrec de la presentació de Vestida de lluna a A la Biblioteca Municipal del Verger (C/ Mestre Jose Vives, 8, El Verger), on també comptarem amb la presència de l'autora i de Lluïsa Miralles, regidora de cultura.

Vestida de lluna és un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora. L'escriptora recrea els paisatges estimats de la cultura clàssica -Delos, Troia-, el romanticisme oriental -Istanbul, Amman-, el nord d'Àfrica -Marràqueix, Sousse-, reviu l'èxode valencià a Nova York de principis de segle XX i les penalitats i la sensualitat de la Cuba actual. L'amor, la finitud, les migracions humanes, l'amistat, la fantasia, les dificultats i l'alegria del viure bateguen en aquestes narracions.

A continuació, vos deixem el Booktrailer del llibre:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada