15 de desembre del 2016

Va de llibres! Presentacions a la Biblioteca Pública de València



Fa uns dies parlàrem del projecte Va de llibres, on sis editorials valencianes proposem regalar llibres per Nadal. Varem fer la presentació al Col·legi de l'Art Major de la Seda i va ser tot un èxit!

Però els actes no es queden només ahí. També fem la presentació dels llibres que hem escollit per a la campanya d'enguany, aquesta vegada a la Biblioteca Pública de València, els dies 21 i 22 de desembre, separats per temàtiques i edats recomanades.

El dimecres 21 de desembre a les 18 hores, serà l'hora dels més menuts, Infants, porrat i llibres. El contacontes Llorenç Giménez presentarà el seu últim llibre La mona lectora, juntament amb Carme Morera i Tona Català, amb el seu llibre A mi què em passa?.

A les 19 hores, el públic serà més general amb Porrat i llibres per a tots i totes. Presentem Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, guanyador del Premi Soler i Estruch. També es presentaran els llibres Entre dones, Fuster recitable, Estribord i La retratista d'ànimes.

El dia 22 a les 19 hores les presentacions seran dins de Tradicions, porrat i llibres. Es presentaran La cuina de l'Albufera (i les marjals), I tu què en saps? i Les muixerangues valencianes.

Vos esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada