15 de gener del 2018

Llibres Bullents com a premi per als guanyadors del BUSseja la ciutat


Aquests llibres són els que podran gaudir els guanyadors del premi del jurat, el premi del públic i els 8 accèssits del 1r concurs de relats breus ‘Busseja la ciutat’, premi organitzat per la revista Descriu amb la col·laboració d'EMT València i Edicions del Bullent. El primer premi i el premi del públic també tenen un premi econòmic i abonaments de la EMT.

47 relats fantàstics han participat en el concurs ‘Busseja la ciutat’. El premi del jurat i el premi del públic ja tenen nom i cognoms i hi ha un acte per poder conéixer-los.

Si ja has llegit els relats presentats a la https://descriu.org/relats-busseja-la-ciutat/ i ara vols sentir-te com un dels guanyadors i guanyadores, en els següents enllaços pots començar a llegir els llibres que formen part del premi volem animar-te a comprar-los i acabar-los de llegir en paper a casa :)

'La llum de les estrelles mortes', de Josep Manel Vidal

'Vestida de lluna', d'Elvira Cambrils

'Tot interior', d'Enric Camps

'Pell de gat', de Victòria Lovaina

'Humors agres', de Sico Fons

'El vol de les papallones', de Maurici Belmonte

'Efectes secundaris', de Jovi Lozano-Seser

'El solatge del temps', de Tobies Grimaltos

'Contes de Pansero', de Josep Castelló


Moltes d'aquestes obres van resultar guanyadores del Premi Soler i Estruch del Certamen Literari Castellum Ripae i totes han estat editades per Edicions del Bullent.


El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 18 de gener, a les 20.30 hores de la nit a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València (carrer Sant Ferran, número 12).

A més dels llibres els premiats s'enduen:

  1. Premi del jurat: 500 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 7 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent*.
  2. Premi del públic per al relat que més M’agrada (corets) haja aconseguit en la web de Descriu: 300 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 5 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent*.

Després ho celebrarem amb un sopar per al qual cal reservar assistència al correu electrònic oficina@descriu.org 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada