25 de gener del 2018

Reeditat Del carreró a la ciutat, d'Aureli SilvestreS'ha publicat la 2a edició de "Del carreró a la ciutat. Una descoberta de la València històrica", d'Aureli Silvestre.

Quan comencem a llegir "Del carreró a la ciutat", és l'ultima setmana d'estiu i Maria espera impacient l'arribada de Júlia, una antiga amiga de l'escola, per passar juntes els últims dies abans de la tornada a d'institut. Cap d'elles no saben que aquesta serà una setmana ben especial per elles. Una aventura que canviarà per sempre la seua manera de vore i entendre la ciutat de València.

"Del carreró a la ciutat" és un llibre especial. Un llibre que ens conta una història que passa a València, però també ens parla de la pròpia història d'aquesta ciutat des de la seua fundació. Una manera diferent d'aprendre i que ens ensenya, al cap i a la fi, la lliçó més important de totes: que si ens ho proposem de valent, podem revertir les injustícies.

Ací tenim un reportatge que la tv valenciana va fer en sortir el llibre: https://youtu.be/6X1ISFb9LUM


En aquest enllaç: https://www.bullent.net/libro/2745-Del_carrero_a_la_ciutat_Un_recorregut_per_la_Valen hi ha, a més un tast de les primeres pàgines per començar a llegir on line, una proposta didàctica i alguna informació més del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada