23 de juliol del 2018

Dones i literatures, a Benifairó de la Valldigna



Benifairó de la Valldigna organitza el cicle "Literatura a la plaça", dins del qual hi haurà la taula redona "Dones i literatures".

Serà el proper dijous 26 de juliol a les 20h. a la Plaça Major de Benifairó de la Valldigna i hi intervindran: Lourdes Boïgues, Isabel Canet, Lídia Santacreu i Encarna Sant-Celoni.

Lourdes Boïgues Chorro (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en Dret per la Universitat de València i actualment treballa de Tècnica de la Generalitat, feina que compagina amb l’escriptura. Es considera una persona tranquil·la, de gustos senzills i molt familiar. Les seues afeccions són la lectura i els passejos per la muntanya. Ha escrit: "Estel i els àngels" (+8 anys) (Edicions del Bullent, 2005); "La taverna del bandoler" (Premi Carmesina 2006, Edicions del Bullent); "Una iguana al monestir" (Edicions Brosquil, 2008); "El secret de Caterina Cremec" (Premi Enric Valor 2007, Edicions Bullent); "La mascota que no existia" (Premi Vicent Silvestre 2008, Editorial Bromera); "El desenllaç" (Premi Benvingut Oliver 2009, Perifèric Edicions); "Estel i els àngels" (Edicions Bullent 2011) i "La màquina i els somnis" (Editorial Baula Edelvives 2011), "La venjança de Caterina" (Edicions del Bullent, 2012), "L'estranya que habita els meus somnis" i "La revolta d'Adam", entre molts altres.



Isabel Canet Ferrer (Simat de Valldigna, 1970) és llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art. Ha publicat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007),  a més de diversos relats breus. També ha publicat en revistes especialitzades articles relacionats amb l’art i la història valenciana. A hores d’ara treballa en l’estudi i catalogació del patrimoni cultural. Amb "La copa dels Orígens" quedà finalista del XXXé Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil. A Edicions del Bullent també ha publicat "El baró de foc".





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada