10 de setembre del 2018

L'esperit del Cabanyal, de Teresa Sanchis Labiós, arriba a la 3a edició


"L'esperit del Cabanyal", de Teresa Sanchis Labiós i Abraham Mondría, ha arribat a la 3a edició.

"Qualsevol cosa que comences en la vida, siga un treball, una obra d’art, o una acció important, has de fer-la amb molt paciència i molta constància i, sobretot, no rendir-te mai. Si no ix a la primera, torna a intentar-ho"

És el missatge que Sorolla li dóna a Guillem. La primera clau de "L'esperit del Cabanyal", de Teresa Sanchis Labiós i Abraham Mondría.


"L'esperit del Cabanyal" s'ha proposat arribar a molts lectors valencians i ho està aconseguint, a base d'intentar-ho. Enhorabona!

Els iaios de Guillem viuen al Cabanyal i sa casa va a ser demolida. Uns especuladors sense escrúpols, volen destruir més de 6000 habitatges per a construir gratacels sobre els seus enderrocs. Guillem, amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez, per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal.

Les claus que troba Guillem també li serviran a ell (i als lectors i lectores!) per encarar la vida.

També apareix un altre personatge relacionat amb l'art i el Cabanyal: Helena, la filla de Sorolla i futura escultora que té l'edat del protagonista i mostra com era de difícil per a una dona aspirar a ser artista. I en aquesta segona edició es pot trobar una nova il·lustració en la qual apareix.
Pots llegir les primeres pàgines del llibre i hi ha una proposta didàctica elaborada per Mario Viché i molt més a http://www.bullent.net/libro/3211-Esperit_del_Cabanyal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada