21 de setembre del 2018

Les volves d'aquella neu, de Tomàs Llopis. #Novetat Bullent.


Acaba d'arribar d'impremta el llibre «Les volves d'aquella neu», de Tomàs Llopis.

En l'any del 50 aniversari del maig del 68, els joves encara lluiten per causes justes i els iaios que el visqueren són la inspiració.

«Les volves d'aquella neu» és una novel·la que parla de valors, especialment, i també d’amors i d’aventures. Quan els joves protagonistes tornen a Benifondo, després d’un viatge d’institut als Alps francesos, l’especulació urbanística està a punt de canviar moltes coses al seu poble, i de canviar-los a ells mateixos. Però un estrany personatge, un savi, que van conèixer en aquelles muntanyes els va ensenyar a demanar l’impossible i ara es proposen d’aconseguir-lo.

Tomàs Llopis (Beniarbeig, 1954) ha exercit de professor de secundària, ofici que ha compaginat amb l’escriptura. Ha publicat, entre altres, llibres per a l’ensenyament de la literatura «Curs de narrativa» (1988) i «Curs de poesia» (1989), diversos llibres de text, dos llibres de poemes: «Palau de cendra» (2000) —Premi “25 d’abril Vila de Benissa”— i «Sospirs de Babel» (2006), la rondalla «El rei cec» (2005), el relat «Lluc» (2006/2014), la novel·la «Hi ha morts que pesen cent anys» —Premi Andròmina 2012—, «Contra les aules» (2015) i «Les volves d'aquella neu» (2018)

El professor Toni Espí està preparant una proposta didàctica del llibre que apareixerà a la pàgina del llibre, junt altra informació. Per exemple, ara ja es poden fullejar les primeres pàgines: https://www.bullent.net/libro/3237-VolvesNeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada