22 de novembre del 2019

A Sueca, 'Un bri d'esperança' a l'Espai Fuster


Divendres, 29 de novembre a les 19h, presentem a l'espai 'Joan Fuster' de Sueca, la novel·la d'Agustí Colomer: Un bri d'esperança. Sueca, 1952, guanyador del Premi Soler i Estruch 2018. 

L'acte estarà a càrrec d'Abel Guarinos, Director General de de l'Institut Valencià de Cultura i comptarà amb la participació Núria Sendra, editora, i l'autor. 

Una xiqueta plena de vitalitat, malgrat la malaltia que pateix, esdevé una metàfora de l’entusiasme i la fragilitat amb què uns jóvens preparen una representació de teatre en valencià en plena dictadura franquista. Ficció i realitat es barregen en un argument amb Francesc de Paula Burguera o Joan Fuster com a protagonistes que ens permet copsar que no hi i ha mur prou fort que no es bade si hi fiquem un bri d’esperança.

Agustí Colomer Ferràndiz va nàixer a Alcoi l’any 1961. Llicenciat en Dret per la Universitat de València, és funcionari del cos tècnic de la Generalitat Valenciana. Des de l’any 2010 ocupa el càrrec de lletrat secretari general de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En l’àmbit de la narrativa ha escrit la novel·la A trenc d’alba (Viena, 2016), guardonada amb el Premi 25 d’Abril Vila de Benissa i moltes altres en el terreny de l'assaig.

En aquest vídeo el autor ens explica breument el seu llibre: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada