16 de febrer del 2021

Xerrada virtual, "Dissabte, jazz", de Rafa Gomar

 



La presentació de la novel·la "Dissabte, jazz", guanyadora del Premi Soler i Estruch, a Castelló ha estat posposada repetidament. Així que, finalment, es farà el proper divendres de manera virtual a través de la plataforma zoom de l'ajuntament de Castelló.

Divendres, 19 de febrer a les 19 hores, a través de les pantalles, xerraran sobre el llibre Rafa Gomar, l'autor; Núria Sendra, l'editora; Richard Garrigues, el regidor d'educació, així com l'EPA de Castelló i tota persona que s'hi connecte. 

L'enllaç on es farà la reunió és: https://bit.ly/3dlXuBs

També es pot buscar a la plataforma zoom el tema: "Presentació de Dissabte Jazz" o l'ID de reunió: 885 0873 0493

Els protagonistes de "Dissabte, jazz", Roser i Enric, viuen una segona oportunitat en la vida. Han quedat a la nit per anar a un concert de jazz. Durant el dia fan les activitats quotidianes d’un dissabte, el que els duu a trobar-se o evocar múltiples històries personals pròpies o de les persones que van creuant-se en el seu camí. Vides desaparegudes que aporten una melodia nostàlgica; vides dures, que donen un so greu; petites o grans traicions amb notes estridents... S’hi expressen els dubtes, les certeses, les pors, les misèries i les grandeses de multitud de personatges ubicats en el nostre present.Es tracta de respondre a l’anestèsia emocional on sovint ens endinsa la pèrdua dels éssers estimats, la malaltia, l’amor i el desamor o les adversitats quotidianes, i ser capaços de trobar nous escenaris o veure’ls amb uns altres ulls. Tot plegat, amb música de jazz.

Més sobre el llibre: https://bullent.net/libro/3257-dissabtejazz

El pots trobar a les millors llibreries: https://www.todostuslibros.com/libros/dissabte-jazz_978-84-9904-227-5 i al web de l'editorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada