26 d’octubre del 2021

Vos esperem a la Plaça del Llibre de València


Del 27 d'octubre a l'1 de novembre, la 9a Plaça del Llibre torna a la Plaça del Ajuntament de València amb més activitats i molts llibres. Més de 50 editorials participen en aquest gran encontre de la lectura en valencià. Enguany, a més, s'ha recuperat la presencialitat de les activitats escolars. 

Podreu trobar els llibres d'Edicions del Bullent durant els 6 dies, i us convoquem més especialment a dues presentacions el diumenge, 31 d'octubre:

A les 11:40h, presentem l'àlbum 10 gossets, escrit per El Gran Jordiet i il·lustrat per Jesús Huguet. Cantarem la cançò que dona nom al llibre i els autors ens contaran moltes altres històries.


A les 17:40h Maria Josep Carro de Mena ens presentarà el seu llibre L'illa del corall. Per entendre la relació entre la Corona d'Aragó i Sardenya, acompanyada de l'editora, Núria Sendra. Aquest llibre, a banda de explicar la situació de la Mediterrània al segle XIV, ens mostrarà com, des de molt antic, ja hi hagué dones que saberen obrir camins per portar endavant els seus projectes.


Ací trobareu més informació i el programa complet: https://placadelllibre.com/valencia/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada