14 de març del 2022

Castelló convoca el Premi Soler i Estruch de narrativa i el Premi infantil de No Ficció Ma Dolores Català



L'ajuntament de Castelló convoca els premis Castellum Ripae 2022 i enfortint la seua aposta per les lletres valencianes.


⇒  La dotació del premi de narrativa Soler i Estruch és de 5.000€ subjectes a la retenció d’IRPF.  


⇒ El Premi de no ficció Infantil "Mª Dolores Català Amoròs"  té una dotació de 1.500 €.

Dins d'aquests, Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa i del Premi de Literatura Infantil. El Certamen literari Castellum Ripae també està format pel premi de poesia infantil «Ausiàs March» (dirigit a alumnes de primària del poble).

El termini per presentar els originals acaba el dia 1 de juliol de 2022 i el veredicte se sabrà el dia 9 de setembre de 2022.

Els dos premis es poden presentar de manera electrònica i en paper; les bases del premi Soler i Estruch amb més detall a https://bullent.net/premi-soler-i-estruch/ i el Premi de No ficció Infantil Ma Dolores Català Amoròs a https://www.bullent.net/premi-literatura-infantil/

I les dels premis, íntegrament al butlletí de l'ajuntament de Castelló El Miragall  

L'any passat va guanyar el Premi Soler i Estruch l'obra La dona invisible, de Mònica Richart,  que ja es pot trobar a les millors llibreries i també on line i el Premi de No ficció Infantil Ma Dolores Català Amoròs el va guanyar l'obra De mercats, de Miquel Puig i Cuadau.

Altres guanyadors són  De persones i dimonis, de Modest Barrera; Dissabte, jazz, de Rafa Gomar; Un bri d'esperança, d'Agustí Colomer; Set pecats de Carles Castell; La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal; Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils...

Més informació a: https://www.bullent.net/premis/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada