25 de març del 2022

Lliurament del 41é Premi Enric Valor


El proper divendres 1 d'abril  a les 19:30h, el Centre Cultural de Picanya acollirà l'acte de lliurament  del 41 Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil. El premi està convocat per l'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent.

És el dia abans al Dia del Llibre Infantil i Juvenil i és una feliç coincidència que es lliure el que és el premi més antic del País Valencià en aquest gènere.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha escollit quina de les obres presentades ha estat distingida amb el guardó dotat amb 6.000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

Per lliurar el premi comptarem amb la presència de Maria Josep Poquet, que conduirà l'acte; participaran també l'editora Núria Sendra, Josep Almenar, alcalde de Picanya, i la persona guanyadora del 41 Premi Enric Valor. 

Com és tradició, la música també formarà part d'aquest esdeveniment i gaudirem de l'actuació de Miquel Pérez i Maria Moreno amb el concert «SENSE META NI RUMB, poemes de poetes valencians fets cançò».

La 40 edició va premiar el llibre d'Ester Vizcarra, Amaga't dels dronsuna novel·la d’aventures greenpunk, que reivindica la biodiversitat i els drets dels animals.

I també van ser publicades les obres Pinzellades d'un any gris, de Roberto Sanz Requena i L'illa del corall. Per entendre la relació entre la Corona d'Aragó i Sardenya, de Maria Josep Carro de Mena.

L'acte és d'assistència lliure fins completar aforament.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada